Lukijat

8.8.11

Kirje

Heipsan Panfuttajat!♥ ja Robby tietenki lähetti meilii :) Noh laitanki sen tähä -->




Konnichiwa Ella san,
Kiitos pitkästä sähköisestä kirjeestäsi! Panfussahan tuntuu olevan paljon meneillään! Minulla kolisee ihan hyvin täällä Japanissa. Menee kuin rasvattu! Tuntuu melkein kuin uudelleenkootulta. :mrgreen: Siskoni Robbynia ja hänen japanilainen perheensä pitävät minusta hyvää huolta. He ovat ottaneet minut osaksi perhettään ja esitelleet myös muita robottikavereita minulle. Meitä on täällä tosi paljon! Parhaan kaverini nimi on Metalobot. Me sovimme tosi hyvin yhteen, koska se on ohjelmoitu kyselemään kysymyksiä ja minä sitten vastaile ja kerron vinkkejä ja neuvoja, kuten Panfussa aikoinaan. :)
Toivoisin, että voisin näyttää paikkoja teille jonain päivänä. Tule joskus Maxin kanssa luokseni Tokioon!
Toivoo
Robby

P.S: Tässä on kuva minusta kotonamme:


Ajatella et Ella jo huolestu! O.o  Kirjottelen sitte illalla sen tarinan ;) Ja valietttavasti täs tekstis ei tuu Ellin paint suherrusta.


                                                          Tassuttain,

                         P.s Kommatkaas sitte :) Ny kyl on pakko sanoo et minää jään tänne teidän kans bloggailee :D Mut se tarina kertoo tytöstä ja syksystä! :)
                                                                      
                                                     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heipähei! Me täällä Pandaellin blogissa noudatamme sääntöjä: EI kiroilua! EI haukuta muita pandoja! EIKÄ anneta puhelinnumeroita Jne. Kiitos! P.S jos et noudata säänäjä kommentti poistetaan! :o