Lukijat

29.1.11

Tappara vs. Saipa

Moikka pandut! Eli otsikosta huomaatte että meen Tapparan ja Saipan pelii. Älkää ihmetelkö että mä meen vaik ihan hyvin veli olis kans menny! Mutku Bombi on kipee eli se ei pääse ja mä joudun menee! Eli se on siis jääkiekkoo! Tää teksti sopii hyyyvin poijille. Ja siiten mentiin!  Autossa kaks tuntii! Lappeenrantaa asti eli voisin olla tääl teidän pandojen kaa mutku ei akku riitä! Taidan lattaa sen Lilli ja lumi koneen. Se on siis tarina. Alotan:     


                                                 Lilli ja lumikone.

Seitsemänvuotias Lilli istuu sohvalla.  Lillin isi ja äiti ovat töissä ja Lillillä on Hiihtoloma. Lilli mököttää sohvalla ja ajattelee kivoja hetkiä isin ja äidin kanssa. Lilli menee keittiöön ja ottaa jääkaapista jugurtin. Lilli menee takaisin sohvalle ja syö jugurttia. jugurtin syötyään lilli hyräilee laulua jonka koulussa oppi.
- Lumiukko ostoksilla ruuhka aikana. Kusyi onko myytävänä vihanneksia. Katsos naama taulusta puuttuu porkkana ja oikein komea! ukko löysi porkkanan ja Maija sen hänelle myi... Lilli Katsoi ikkunasta ulos. Yhtäkkiä hän näki pandan joka juoksi jotain pakoon. Lilli otti takin mukaan ja lähti pandan perään.

                                          Jatkuu.

1 kommentti:

Heipähei! Me täällä Pandaellin blogissa noudatamme sääntöjä: EI kiroilua! EI haukuta muita pandoja! EIKÄ anneta puhelinnumeroita Jne. Kiitos! P.S jos et noudata säänäjä kommentti poistetaan! :o